Koulutytöt suunnittelivat massamurhaa – olisivat uhranneet oppilaita Saatanalle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain Floridan osavaltiossa sijaitsevaa Bartow’n peruskoulua käyneet tytöt suunnittelivat pienempien oppilaiden tappamista koulun vessassa. Lasten onneksi koulun apulaisrehtori esti murhasuunnitelmat löytäessään tekijät koulun saniteettitiloista.

Vicen mukaan 11- ja 12-vuotiaat tytöt olivat aikeissa uhrata mahdollisimman paljon oppilaita Saatanalle.

Heidän hallustaan löydettiin keittiöveitsiä, pizzaleikkuri ja sakset. Lisäksi lapsilla oli ollut mukana pikari, josta oli ollut tarkoitus juoda uhrien verta ja harjoittaa kannibalismia. Tragedia estettiin, kun toisen tytön äiti oli saanut automaattiviestin lapsen poissaolosta ja hän soitti asiasta koululle.

Tyttöjen tarkoituksena oli siirtää ruumiit koulun sisäänkäynnille ja tehdä itsemurha veritekojen jälkeen. Lasten suunnitelmista saatiin lisätietoa kotietsintöjen avulla, sillä he olivat kirjanneet asioita paperille. Bartow’n poliisi on tiedottanut, että kyse ei ole ollut pilasta. Yksi oppilaista oli varoittanut opetushenkilökuntaa etukäteen uhkasta.