Kris Jenner painostaa Khloe Kardashiania – ei saa jättää lapsensa isää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kun koripalloilija Tristan Thompson jäi kiinni Khloe Kardashianin pettämisestä vain muutama päivä ennen heidän yhteisen lapsensa syntymää, uhkasi Kris Jenner tällöin tuhota miehen. Nyt Tristan Thompsonin anoppi ja lapsen isoäiti on tullut toisiin aatoksiin.

Khloe Kardashianin äiti, 62-vuotias Kris Jenner on sanonut, että vaikeista ajoista huolimatta pariskunnan tulisi yrittää yhteistä tulevaisuutta. Heillä on puolivuotias True-tytär. Khloe Kardashianin on kerrottu pohtineen sinkkuäidiksi siirtymistä, koska hän ei ole päässyt vieläkään yli Tristan Thompsonin uskottomuudesta.

Kris Jenner on kuitenkin käskenyt tytärtään seuraamaan sydämensä ääntä. Hän tietää, että yksinhuoltajan elämä on vaikeaa suuresta omaisuudesta ja lähipiiristä huolimatta. Hänen mukaansa Tristan ansaitsee toisen tilaisuuden, koska katuu tekoaan syvästi, HollywoodLife uutisoi.

Kris Jenner on myös verrannut Tristania ja Khloe Kardashianin ex-aviomies Lamar Odomia keskenään. Krisin mukaan Tristan ei ole tehnyt lähellekään yhtä pahasti Khloelle kuin hänen aiempi rakkautensa. Kris toivoo, että hänen tyttärensä asettuisi ja onnistuisi perhe-elämässään.

View this post on Instagram

Mellow Yellow 🌙

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on