DJ Madds pikkubikineissä uimassa – hai puraisi käteen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Viime aikoina Madds on julkaissut itsestään ahkerasti kuvia verkossa.

Madison Louch nähdään usein poseeraamassa rohkeissa Instagram-kuvissa, mutta nyt hän on joutunut ikävään tilanteeseen Staniel Cayssä Bahamalla pulahdettuaan uimaan pienissä bikineissä. Hai nimittäin puraisi häntä käteen ja aiheutti pienen verenvuodon sormesta. Luonnollisesti Madison julkaisi aiheesta kuvan verkossa.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.