Sampo Kaulaselle jättimätkyt: ”Sanoin, että jaha noniin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään Suomessa vietetään hieman kyseenalaista kateuspäivää, kun verottaja julkistaa ihmisten verotiedot. Seuraavat pari päivää lehtien palstoilla ja somessa ihmetellään varsinkin julkkistähtien tuloja ja veroja. Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen kertoi jättimätkyistään Sensuroimaton Päivärinta -nettisarjan haastattelussa.

– Mulle tuli veroilmoitus kotiin ja olin juuri reissun päällä tekemässä töitä, niin minun assari siellä kaupalla sanoi, että sulle tuli tällainen lappu, jonka mukaan 75.000 euroa on mätkyjä. Sanoin, että jaha noniin. Se on kun 50 veroprosentilla verotetaan, niin sellainen 150.000 euroa oli pyöreästi se verotettava tulo, Sampo Kaulanen kertoi.

Sampo paljasti lisäksi, että hänen tulonsa ovat peräisin pääasiassa julkisuudesta, eli erilaisista esiintymisistä.

– Kaupasta en voi nostaa penniäkään palkkaa, koska rahoittajat eivät anna siihen lupaa. Eikä sieltä pysty nostamaan. Koko toinen kuvio, mistä nämä rahat tulevat, niin on tullut esiintymisistä ja muista, kun olen alkanut keksimään muuta duunia tähän kaupan pidon rinnalle, Kaulanen kertoi Päivärinnan haastattelussa.