Vaaratilanne baarissa – lattia petti yhtäkkiä tanssijoiden alta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yökerhojen ja baarien tanssilattiat on syytä rakentaa vakaalle pohjalle. Muuten saattaa tapahtua kuten eräässä Floridalaisessa baarissa, jossa lattia oli pettää liian innokkaan yleisön alta.

Sanfordissa sijaitseva The Barn jouduttiin tyhjentämään lauantai-iltana kesken Upchurch-nimisen artistin esiintymisen. Yleisö oli hyppinyt paikoillaan niin kovaa, että lattialaudat alkoivat hajoamaan.

– Kappaleen nimi taisi olla Jump, eli hyppää. Kaikki alkoivat tehdä niin samanaikaisesti. Oli kuin sadan tonnin moukari olisi iskenyt lattiaani, The Barnin omistaja Eric Thims kuvaili WKMG-TV -uutissivustolle.

Kukaan ei loukkaantunut lattian pettäessä. The Barn kuitenkin sulki ovensa noin kahden viikon ajaksi kunnes lattia on remontoitu.

 

View this post on Instagram

Alright so I’m HELLA excited to tell y’all about this.. so as you probably have heard, either from following me, or the local news in Sanford Florida or something. The other night for the first time ever in my Career so far. And I quote from a sound engineer that was there, he said. “in my 30 years of running sound for people, I’ve never seen a show that crazy, and definitely never seen a whole floor actually break”. SO with it being such a rememberable time for me, in such a old school legendary venue. I have asked the owner of “The Barn” to send me a small amount of the ACTUAL floor that we all had broke that night. And I will be Autographing & writing the date, writing & signing a document of authenticity, and framing them. Not sure what I’m going to do with them.. I’ll figure that out later. Or you guys can tell me what we should do with them. Just thought it was a super badass thing, so I wanted to document it somehow, and the owner thought it was pretty badass 🤘🏼 see y’all again at the barn… next time ⛪️🌾

A post shared by CREEK SQUAD (@ryanupchurch) on