Maailman suurin kannabiskauppa avattiin – kuin valtava areena

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Las Vegasiin on avattu maailman suurin kannabiskauppa, jonka yhteydessä on huvipuisto, tarvikemyymälä ja yökerho. Jättikokoisella supermarketilla on pinta-alaa yhteensä noin 3.700 neliömetrin verran.

Las Vegasin uusin ylpeydenaihe on Planet 13 -niminen kannabismyymälä, joka peittoaa kaikki pikkupuodit järisyttävällä valikoimallaan ja kokoluokallaan. Sen koko on noin puolet jalkapallokentästä, joten hallin sisälle mahtuu runsaasti kannabisaiheisia myymälöitä ja poltteluklubeja. Kannabisareenalla on koristeellinen LED-valaistus ja runsaasti 3D-tekniikalla toteutettuja visuaalisia yksityiskohtia.

Planet 13 -hallissa vierailemista kuvaillaan elämykseksi. Jättikokoinen kannabismyymälä on avoinna vuorokauden ympäri. Suurin osa kaupan asiakkaista on turisteja, joita odotetaan liiketiloihin päivittäin vähintään 2.000 henkilön verran. Kannabiskauppa työllistää 42 kassahenkilöä, Esquire uutisoi.

https://www.facebook.com/Planet13lasvegas/photos/a.1934876446833658/2191468841174416/?type=3&theater