Nainen liimasi häpykarvoja ripsiinsä – kuin sarjakuvasankari

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsalaissyntyinen Pixee Fox on käynyt yli 200 ulkonäköä pysyvästi muokkaavassa toimenpiteessä. Nyt hän vierailee kauneusleikkauksista kertovassa Botched-ohjelmassa. Jopa plastiikkakirurgit äimistyvät hänen kertomastaan.

Hiljaiseloa sosiaalisesta mediasta komplikaatioiden takia pitänyt sarvakuvasankaria muistuttava Pixee Fox on tehnyt paluun julkisuuteen. Nainen vierailee Botched-ohjelmassa kertomassa muun muassa erikoisesta toimenpiteestä, jossa hänen häpykarvojaan on siirretty ripsien alueelle.

– Hiukseni eivät ole tarpeeksi vahvoja ripsipidennyksiin, joten päätimme käyttää häpykarvoja, nainen kertoo Botched-ohjelman trailerissa.

Hän paljastaa myös genitaalialueensa muuttuneen enemmän nukkemaisen näköiseksi erikoisleikkauksen avulla. Jessica Rabbittia esikuvanaan pitävä nainen on poistattanut kuusi kylkiluutaan, suurentanut rintojaan, kohottanut takamustaan, muokannut korviensa ja leukansa muotoa sekä muuttanut silmiensä värin. Hän on 26-vuotias.