Näin huonoa näyttelijäntyö voi olla – noloimmat suoritukset elokuvista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elokuvat ovat muuttuneet vuosikymmenten saatossa merkittävästi. Vanhat elokuvat tunnistaa nopeasti niiden värimaailmasta, äänistä ja myös siitä millä tavalla näyttelijät ovat näytelleet.

Chodmunch-kanava on julkaissut huvittavan YouTube-videon, jossa nähdään eri elokuvista kohtauksia, joissa näyttelijäntyö on ollut erityisen huonoa ja saa katsojan jopa tuntemaan olonsa hieman kiusaantuneeksi. Videolta käy hyvin ilmi myös se miten teatraalista näytteleminen elokuvissa on esimerkiksi 80-luvulla ollut.

Huvittavalla videolla nähdään yli 13 minuutin ajan kohtauksia, joissa näytteleminen on ollut jollakin tavalla huonoa. Monissa elokuvissa näytteleminen on kuitenkin ollut jo niin huonoa ja yliampuvaa, että sitä voidaan kutsua huumorin tyylikeinoksi.