Nopeat ja helpot Halloween-asut blondeille – materiaalit löytyvät kotoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naamiaisasukauppa käy parhaillaan kuumana, koska ihmiset hankkivat tarpeistoa tuleviin halloweenjuhliin. Nyt vinkkaamme vaaleahiuksisille naisille sopivia naamiaisasuja, jotka voi valmistaa helposti kodista löytyvien vaatteiden ja meikkien avulla

Yksi legendaarisimmista halloweenblondeista on Marilyn Monroe, jonka asun saa valmistettua punaisella huulipunalla, kiharilla hiuksilla ja valkoisella mekolla. Jos kaapista löytyy punaiset nahkahousut, on Buffy vampyyrintappajan rooliasu tavallaan siinä. Lisää ainoastaan musta toppi ja roima määrä asennetta.

Liisa Ihmemaassa -tarinan päähahmo syntyy helposti sinisestä hameesta, valkoisesta paidasta ja sukkahousuista. Muhkea hiusrusetti viimeistään kertoo, kenestä hahmosta asussa on kyse. Lyhyet ja vaaleat hiukset voi kammata Twiggyn tyyliin. Lookki viimeistellään massiivisella maskarakerroksella, Elite Daily vinkkaa.