Hupsista! Segway lähti käsistä – jatkoi matkaa yksinään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Segway-kulkupelit ovat suosittuja niiden kätevien ominaisuuksien, sähkökäyttöisyyden ja nerokkaan ohjauksensa ansiosta. Segwayn hallinta vaatii hieman totuttelua. Niitä käytetään etenkin rantabulevardeilla liikkumiseen.

Nettiin on julkaistu video, jolla nähdään segwayn hallinnan menettänyt mies. Hän putoaa menopelin kyydistä asfalttiin ja jää kierimään maahan. Kovaa vauhtia kulkeva segway jatkaa kuskin kompuroinnista huolimatta eteenpäin.

Onneks rantatiellä on myös muita ihmisiä, jotka huomaavaat karkumatkalla olevan menopelin. Eräs punaisiin shortseihin pukeutunut mies nappaa segwayn vauhdista näppärästi käteensä ennen kuin se ehtii törmäilemään tai aiheuttamaan vaaratilanteita matkan varrella. Kuljettajan kypärä olisi tosin kannattanut olla päässä, eikä segwayn ohjaustangolla.