Viidakon tähtönen kurvikkaana – Johanna Pulkkisen jättipovi pysäyttää somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisneitokainen Johanna Pulkkinen tuli suomalaisille tutuksi alunperin Big Brother -ohjelmasta, mutta sittemmin hänet on nähty myös muun muassa Viidakon tähtösissä ja Aurinkorannan tähtösissä. Sittemmin Johanna perusti perheen ja nykyisin hän on jo pienen pojan äiti.

Aktiivisesti sosiaalisessa mediassa kuviaan ja videoitaan julkaiseva Johanna Pulkkinen on nyt esitellyt verkossa todella näyttävää kaula-aukkoaan. Päivityksessään hän kertoi Halloweenin jääneen yllättävän lyhyeksi, kun tie vei jo aikaisin takaisin kotiin.

View this post on Instagram

🌸👸🏼

A post shared by Johanna Pulkkinen (@johanna_pulkkinen) on

Valtavat silikonirinnat ja erinäisiä muita täytteitä vartaloonsa jo aiemmin hankkinut Johanna julkaisi aikoinaan verkossa myös kohua aiheuttaneen videon, jossa hänen huuliinsa lisättiin kauneusklinikalla keinotekoista täytettä.