Tätä ihailisi jopa itse Freddie Mercury – huikea Bohemian Rhapsodyn cover

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Queen-yhtyeen keulahahmo Freddie Mercuryn sävellykset ovat soineet tänä syksynä entistäkin enemmän, koska yhtyeen taipaleesta on julkaistu menestyselokuva Bohemian Rhapsody. Samannimistä kappaletta on coveroitu lukuisia kertoja, mutta nyt esittelyyn nousee yksi parhaimmista.

Muusikko Marc Martel tarjoilee Youtubessa yhden miehen show’n. Kuusiminuuttinen ohjelmanumero on kuvattu yhdellä otolla, eikä siinä ole virhettäkkään. Kaikki osaavat legendaarisen kappaleen sanat, mutta harva taitaa myös rockoopperan äänialat.

Queen-yhtyeen kaikkien aikojen ensimmäinen listaykkönen oli kuin olikin vuonna 1975 ilmestynyt Bohemian Rhapsody. Mestariteos on edelleen listattu maailman suosituimpien kappaleiden joukkoon.