Vieroksutko valkoista morsiuspukua? Mintunvihreä on uusi vaihtoehto

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Valkoinen hääpuku kuvastaa morsiamen neitseellisyyttä. Nykyisin ihmiset saattavat mennä naimisiin vuosikausien yhdessäolon jälkeen tai enemmän kuin kerran elämässään. Morsiuspuvun värikavalkadi on samalla laajentunut.

Esittelemme nyt hennon vihreän sävyn, joka tekee hääpuvusta lähes satumaisen tai keijumaailmaa muistuttavan. Mintunvihreä sopii erinomaisesti hääpuvun väriksi etenkin silloin, jos vieroksuu valkoisia ja sen eri sävyvariaatioita. Mintunvihreä on raikas ja hienostunut.

Kokosimme alle ehdotuksia vaaleanvihreistä hääpuvuista. Puvuissa on usein valkoisia yksityiskohtia ja runsaasti prinsessamaista säihkyntää. Värisävy luo myös toisinaan vintage-tyyliä ja hienostunutta historian havinaa.