Jymy-yllätys! Breaking Bad -elokuva on jo työn alla

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuositun Breaking Bad -sarjan tarina ei ole vielä päättynyt. Nyt sarjan luojan, Vince Gilliganin on paljastettu työstävän sen maailmaan sijoittuvaa elokuvaa.

Elokuvassa seurataan Albuquerque Journal -lehden mukaan siepatun miehen pyrkimyksiä päästä vapauteen. Juuri muuta tietoa projektista ei olle vielä paljastettu, kuten sitä, onko päähenkilö jokin alkuperäisestä sarjasta tuttu hahmo.

Selvillä ei myöskään ole, tuleeko kyseessä olemaan tv-elokuva vai saapuuko se elokuvateatterilevitykseen. Greenbrier-työnimellä kulkevan projektin kuvausten odotetaan kuitenkin alkavan Yhdysvaltojen New Mexicossa vielä tämän kuun aikana.

Huumerikosten tielle päätyvästä opettajasta kertovaa Breaking Bad -sarjaa tuotettiin yhteensä viiden kauden verran vuosina 2013-2018. Sen pääosissa nähtiin Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn ja Dean Norris.