Eva Longoria herkässä kuvassa poikansa kanssa – äitiys pukee kaunotarta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Noin kaksi vuotta sitten José Bastonin kanssa avioon astellut näyttelijätär ja tuottaja Eva Longoria sai esikoisensa kesäkuussa. Avioparin perhe kasvoi pienellä pojalla, joka nimettiin Santiago Enrique Bastóniksi.

Nyt 43-vuotias tuore äiti on julkaissut itsestään ja pienokaisestaan suloisen kuvan. Eva Longorian Instagram-kanavalla julkaistussa kuvassa nainen istuu luonnollisen kauniina ilman meikkiä ulkona oma pieni poika sylissään.

Herkkään kuvaan näyttelijätär on kirjoittanut: ”Laiska sunnuntai”. Eva Longoria näyttää nauttivan äitiydestä ja alkaneesta vauva-arjestaan täysin rinnoin. Eva Longoria muutti hetki sitten yhdessä 49-vuotiaan aviomiehensä kanssa Bel Air Crestissä sijaitsevaan kartanoon, jossa he aikovat kasvattaa poikansa.

View this post on Instagram

Lazy Kinda Sunday ☀️⛱

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on