Näin lemmikit hämmentyvät omistajistaan – hulvattomat ilmeet videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkien puuhastelut onnistuvat päivittäin huvittamaan ihmisiä, minkä vuoksi moni kuvaakin hauskojen eläinten leikkejä videoille ja jakaa ne muidenkin nähtäville. Tällä kerralla videolla nähdään kuitenkin lemmikit, jotka ovat vuorostaan hämmentyneitä omien omistajiensa käyttäytymisestä.

Funny Pet Videos -kanava on julkaissut huvittavan koosteen, jossa nähdään yli 12 minuutin ajan hämmentyneitä lemmikkejä. Etenkin koirat ja kissat tuntuvat osaavan erityisen hyvin hämmentyneen ilmeen, joka on melko huvittavan näköinen kun lemmikit ihmettelevät omistajiensa toimia.

Videolla nähdään miten esimerkiksi erilaiset taikatemput, leikit ja säikähdykset saavat lemmikit katsomaan suoraan kameraan tai omistajaansa silmiin hyvin hämmentyneinä. Ilmeeseen kuuluu yleensä paikoilleen jähmettynyt kuono ja pää sekä suurina tapittavat silmät.