Backstreet Boys saapuu ensi kesänä Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman ikonisimpiin yhtyeisiin lukeutuva Backstreet Boys saapuu kesällä Suomeen. Tammikuussa uuden DNA-albuminsa julkaiseva Backstreet Boys käynnistää DNA World Tour -maailmankiertueensa Euroopasta ja nähdään Helsingin Hartwall Arenalla keskiviikkona 5. kesäkuuta.

Uransa aikana yli 130 miljoonaa albumia myynyt Backstreet Boys vakiinnutti asemansa maailman ikonisimpien poikabändien joukkoon jo uransa alkuvaiheessa. Vuonna 1993 perustettu yhtye on omistautuneen faniyhteisön lisäksi kerännyt tunnustusta lukuisissa musiikkialan palkintogaaloissa Grammy-ehdokkuuksillaan ja Europe Music Awards -palkinnoillaan. Vuodesta 2017 AJ, Howie, Nick, Kevin ja Brian ovat rikkoneet katsojaennätyksiä Las Vegasissa Larger Than Life -residenssillään.

Tammikuussa yhtye julkaisee uuden DNA-albuminsa, joka on järjestyksessään yhtyeen kymmenes studioalbumi. Uuden albumin materiaalista saatiin maistiaisia jo tänään, kun yhtye julkaisi tulevalta albumilta toisen sinkkunsa Chances. Uuden albumijulkaisun myötä Backstreet Boys suuntaa mittavimmalle areenakiertueelle 18 vuoteen. DNA World Tour käynnistyy toukokuussa Portugalista, kattaen kaikkiaan 69 kaupunkia Euroopassa sekä Yhdysvalloissa. Helsinkiin Backstreet Boysin maailmankiertue rantautuu kesäkuussa.