Rammsteinin stadionkeikan liput loppuunmyytiin hetkessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaisen metallibändi Rammsteinin Tampereella Ratinan stadionilla elokuun 10. päivä järjestettävän konsertin liput tulivat myyntiin eilen kello 10.00. Tapahtuman kaikki 32.000 lippua loppuivat 10 minuutissa. Näin suuri suosio tuli yllätyksenä myös konsertin järjestäjille.

– Vaikka osasimmekin odottaa Rammsteinin myyvän Ratinan loppuun ennätysajassa niin onhan tämä nyt käsittämättömän upeaa. Yhteistyössä on voimaa, toteavat konsertin promoottorit Rauha Kyyrö ja Timo Isomäki.

Maailman suurimpiin metallibändeihin lukeutuva Rammstein nähdään Suomessa ensimmäisellä stadionkeikallaan ensi kesänä Eurooppaa halkovan jättikiertueensa myötä. Kymmenen vuoden odotuksen päätteeksi uuden albumin julkaisuun valmistautuva yhtye on luvannut ylittää tulevalla stadionkiertueellaan aiemmat konserttispektaakkelinsa rakentamalla järisyttävän näyttävästä show’staan entistäkin suuremman.