Sadetta-yhtye julkaisee uuden singlen: ”Maailma on täynnä valoa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sadetta-yhtye on tänään julkaissut uuden Narkomaani-singlensä. Narkomaani on singlelohkaisu Sadettan valmisteilla olevalta debyyttialbumilta.

– Narkomaani on se hetki diskovalojen sykkeessä, kun ohikiitävän, sykkivän hetken maailma on täynnä valoa. Katseenne kohtaavat sekunniksi tahmealla tanssilattialla, mutta se sekunti riittää. Tiedät, ettet voi enää olla ilman häntä ja hän tietää sen myös – juuri se tekee kemioistanne mielenkiintoista, avaa Sadettan laulaja Jussi Selo.

– Narkomaanin voi nähdä metaforana mille tahansa riippuvuudelle, alun kiehtovasta vaarallisuudentunteesta aina viimeisen kertosäkeen hengästyttävän kiihkeään grande finaleen, kommentoi puolestaan kosketinsoittaja Tytti Toppari.

Sadetta on tunnettujen tamperelaismuusikoiden soidintanssi Suomi-rockille. Yhtyeen kokoonpanoon kuuluu Jussi Selo (Uniklubi), Vesa Holmala (Holmala), Tytti Toppari (Rain Diary), Lauri Kujasalo (Rain Diary, Epilä), Jari Kangaskorte (Epilä).