Opiskelija ei osannut matematiikan läksyjä – pyysi apua Tinderistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tinder-sovellusta käytetään ajan viettämiseen, seksiseuran hakemiseen ja toisinaan myös aitoon seuranhakuun sekä parisuhteiden muodostamiseen. Collegeopiskelija Maddi McMaster on hakenut nyt tukiopetusta treffisovelluksen avulla.

Matematiikan kanssa kamppaillut minnesotalainen Maddi McMaster pani Tinderiin ilmoituksen, jossa hän etsi auttajaa kotiläksyjen tekemiseen opiskelukampuksella. Syy oli se, että hänen tuttu avustajansa ei ollut enää paikalla. Hän oli pähkäillyt tehtävien parissa aikansa, kunnes keksi nerokkaan ratkaisun.

Amerikkalainen Maddi McMaster kertoo Mashable-julkaisulle, että etsintä ei johtanut kasvokkain tapaamisiin, mutta hän sai tehtäviin apua Tinderin viestiominaisuuden avulla. Maddin matematiikan tehtäviin apua etsinyt Tinder-profiili nousi viraalihitiksi. Hän naureskelee, että saattaa turvautua treffisovellukseen toistekin – mikäli kaipaa apua opiskelussa.