Uskomaton tapaus lasten jalkapallopelissä – isä esti maalin tönäisemällä lapsensa eteen

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut vanhemmat suhtautuvat lastensa harrastuksiin suuremmalla innolla kuin lapsi itse. Viraalina levinneellä videolla hieman liian pitkälle menevä lapsen peliin puuttuminen saa jo koomisia piirteitä.

Walesin Nappulaliigan Bow Street FC ja Ygsol Llanilar FC -joukkueiden välisessä ottelussa todistettiin taannoin odottamatonta tilannetta. Yksi pelaajista oli juuri tekemässä maalia, kun kentän laidalla kannustamassa ollut isä päätti yllättäen puuttua asiaan.

Isä avusti maalivahtina ollutta lastaan työntämällä hänet itse pallon eteen. Kyseenalaisella tavalla torjutun maalin aiheuttama ilo on tosin lyhytaikaista, sillä vain hetkeä myöhemmin toinen pelaaja potkaisee pallon verkkoon.