Game of Thronesin kuvauspaikoista tehdään turistikohteita

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO:n Game of Thrones lähestyy loppuaan, mutta sen kuvauspaikoille on keksitty jo uutta käyttöä. Faneilla tulee olemaan pian mahdollisuus vierailla sarjan lavasteissa. Pohjois-Irlannissa sijaitsevat Game of Thronesin lavasteet tullaan muuttamaan turistinähtävyyksiksi.

Muun muassa Winterfellin linnan virkaa tomittaneissa lavasteissa tulee olemaan esillä myös sarjan aseita, puvustusta, pienoismallia ja muuta rekvisiittaa. The Wrap -sivuston mukaan HBO lupailee Pohjois-Irlannin vetonaulasta suurempaa kuin mikään, mihin yleisö on tottunut. Nähtävyydeksi muutetuissa lavasteissa turistit pääsevät astumaan sarjan ikonisimpiin kohteisiin.

Vaikka Game of Thronesin lavasteet muutetaan turistikohteiksi, tullaan Westerosin maailmaan matkaamaan televisiossa vielä tulevaisuudessakin. HBO työstää parhaillaan sarjaa, jonka tapahtumat sijoittuvat tuhansia vuosia Game of Thronesia edeltävään aikaan.