Kris Jennerin erikoinen lahjasuunnitelma – ystävälle lahjaksi kasvojenkohotus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianin julkkisperhettä manageroiva matriarkka Kris Jenner on onnistunut luomaan jälkikasvunsa avulla omanlaisensa instanssin ja miljoonabisneksen viihdemaailmaan. 62-vuotias nainen nauttii varallisuuden tuomasta luksuksesta ja jakaa sen iloja mielellään myös muille ympärillään oleville ihmisille.

Kardashianien uusimmassa jaksossa nähdään, kuinka Kris Jenner suunnittelee sopivaa lahjaa ystävälleen Sheila Kolkerille. Koska Los Angelesissa tehdään asiat Los Angelesin tyyliin, päättää nainen antaa ystävälleen lahjaksi plastiikkakirurgisen toimenpiteen.

Nainen kertoo, että Sheila Kolker on halunnut kasvojenkohotusta jo vuosia. Keskusteluun osallistunut Scott Disick kuitenkin huomauttaa, että Sheila voi suuttua lahjasta ja kokea, että hänen ulkonäkönsä on liian vanha ja tarvitsee siksi Krisin kustantamaa plastiikkakirurgiaa avuksi.

– Haluan ainoastaan osoittaa Sheilalle, kuinka paljon häntä rakastan, Kris sanoo jääden kuitenkin pohtimaan Scottin sanoja.