Salarakkaan peppukuvilla jo puoli miljoonaa seuraajaa – kuvat kiteyttävät syyn

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elämme aikakautta, jolloin ihmiset julkaisevat vartalonsa muotoja korostavia kuvia nettiin muiden tykättäväksi. Yksi pyöreillä pakaroilla varustetuista on yhdessä yössä kuuluisuuteen noussut 28-vuotias newyorkilainen, Lani Blair.

Khloe Kardashianin avomies Tristan Thompson nähtiin suutelemassa Lani Blairia vain muutama päivä ennen heidän yhteisen lapsensa syntymää viime keväänä. Lani Blair nousi hetkessä kuuluisuuteen ja nyt nainen todennäköisesti elättää itsensä vartaloaan sosiaalisessa mediassa esitellen. Hän esiintyy yleensä kuvissa paljastavissa asukokonaisuuksissa.

Hänen muotonsa saavat pökertymään, sillä vyötärön ja pepun suhde on valtaisa. Lani Blair saa varmasti takapuolten kuningatarperheen, eli Kardashianit, kalpenemaan rinnallaan. Ovatkohan hänen muotonsa luomua ja hyvien geenien ansiota?

View this post on Instagram

Top: @fashionnova💋

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on

View this post on Instagram

Pretty in Pink @fashionnova🌸

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on

View this post on Instagram

Happy Halloween @fashionnova👻

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on

View this post on Instagram

Black is my happy color🖤 Sweater: @fashionnova

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on