Mies löi oluttölkin otsaansa – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Humalassa voi saada omasta ja kavereiden mielestä loistavia ideoita, joita myöhemmin katuu promillemäärän laskettua kehossa. Nyt esittelyyn nousee koko ikänsä typeriä päähänpistoja saaneen Tegan-nimisen miehen älynväläys.

Hän halusi rikkoa tölkin hakkaamalla sitä otsaansa. Miehet olivat olleet viettämässä baari-iltaa kotikaupunkinsa ulkopuolella Seattlessa. Baarista hotellille tullessa Tegan halusi testata, saako hän oluttölkin rikki päällään.

Kaveri tietysti kannusti ystäväänsä asian testaamisessa ja päätti kuvata yrityksen koko maailmalle. Tölkki vaati seitsemän iskua, kunnes siihen tuli pieni reikä. Lopulta kahdeksas lyönti räjäytti sisällön. Emme suosittele samaa kokeilua kenellekään, koska Teganin pää on ollut todennäköisesti seuraavana aamuna poikkeuksellisen kipeä.