Bella Hadid estottomana catwalkilla – asu ei jätä miehiä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bella Hadid on nopeasti noussut yhdeksi mallimaailman tunnetuimmista kasvoista yhdessä isosiskonsa Gigin kanssa. 21-vuotias kaunotar on tunnettu upeasta vartalostaan, joka sopii niin Victoria’s Secret -alusvaatemerkin näytöslavoille kuin huippumuotia esittelevän Voguenkin sivuille.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Tällä kertaa Bella nähdään sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa poseeraamassa muotinäytöksessä upeissa asuissa. Eräs niistä oli catwalkille poikkeuksellisen sporttinen ja sai takuulla miehet kuumaksi. Maailman suosituimpiin supermalleihin jo parin vuoden ajan lukeutunut Bella ylisti äskettäin myös sitä, että hänellä on kunnia olla mukana Victoria’s Secretin muotinäytöksissä.

Bella Hadid säväytti taannoin läpinäkyvässä asussa, jossa oli pientä vyötäröä korostava korsetti. Bella nähtiin muotiviikoilla myös The Naked Heart Foundation -yhdistyksen järjestämässä juhlassa iltapuvussa, joka sai mallikaunottaren näyttämään entistäkin pidemmältä ja hoikemmalta. Asun kruunasi näyttävä laahus ja hameosan sivuille tehdyt röyhelöyksityiskohdat.