Kävelytie petti yllättäen – jalankulkija katosi vajoamaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viraalina verkossa levinneellä videolla todistetaan painajaismaista tilannetta kävelykadulla. Keskelle vilkasta tietä ilmestyi yllättäen valtavan kokoinen vajoama ilman minkäänlaisia varoitusmerkkejä.

Turvakameran videolla jalankulkija on juuri kävelemässä Kiinan Lanzhoussa sijaitsevalla kävelytiellä, kun yhtäkkiä maa pettää hänen altaan. Nainen katoaa kuoppaan ohikulkijoiden kauhistellessa tilannetta.

The Guardian -lehden mukaan jalankulkija pelastettiin ja hänet toimitettiin nopeasti paikalliseen sairaalaan. Naisen kylkiluut murtuivat, mutta hän selvisi karmivasta tilanteesta hengissä.

Woman disappears into sidewalk sinkhole, rescued by local police

A woman was swallowed by a sinkhole in Lanzhou City, northwest China's Gansu Province on November 11. Dramatic video from the scene showed the woman suddenly plunging into the pavement as it collapsed beneath her. Fortunately, she was rescued by local police officers and only suffered rib fractures.

Publiée par CGTN sur Dimanche 11 novembre 2018