Pikkujoulujen näyttävin asuste! Jouluvalot asennetaan nyt partaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parrakkaat miehet ovat saaneet viime vuonna runsaasti ylistystä osakseen, kun heille on suunniteltu omia kasvokarvojen hoitotuotesarjoja ja uusia tapoja koristella karvoitusta. Nyt parrakkaat miehet voivat ripustaa jouluvalot karvoitukseensa.

Firebox-lahjatavaraliike on ottanut myyntiin jouluvalot, jotka on tarkoitettu partaan ripustettaviksi. Valojohdossa on pieniä klipsuja, joiden avulla tunnelmalliset koristeet pysyvät paikoillaan. Valot välkkyvät eri väreissä.

Joulupaidat ovat partavalojen rinnalla todellakin menneen talven lumia. Nerokas koriste sopii esimerkiksi pikkujouluihin vietettäväksi. Joulupartavaloissa on 18 LED-lamppua, jotka toimivat pienellä paristolla. Valoja ei kannata käyttää liian märissä olosuhteissa.

Firebox