Kaikkien aikojen onnekkain kaato? Keilaajan ihmeheitto onnistui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä on paljon videoita, joissa keilaamista harrastavat ihmiset kokeilevat uudenlaisia tapoja vierittää palloa rataa pitkin. Useissa tapauksissa he tekevät myös kaadon. Harvoin kuitenkaan kaatoa tehdään yhtä onnekkaasti kuin tuoreella videolla näytetään.

Keilahallit houkuttelevat ihmisiä viettämään iltojaan painavalla pallolla keiloja kaataen. Hohtokeilauksesta on tullut suosittua ajanvietettä, ja usein harrastukseen kuuluu virvokkeiden nauttiminen ja kavereiden kanssa sosialisoiminen. Keilailussa on tietty tapa vierittää palloa rataa pitkin, jotta se lopulta kaataisi mahdollisimman monta keilaa.

Youtube-käyttäjä on julkaissut videon, jolla näytetään todellinen onnenpotku keilapallon heittämisen jälkeen. Yksi videolla esiintyvistä miehistä heittää pallon penkiltä kohti rataa ilman, että nousee edes seisomaan. Hän tekee kaadon kuin ihmeen kaupalla.