Pariskunta elää kahden kissapedon kanssa – kaksi kertaa tavallisen kotikissan kokoisia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teksasilaisella pariskunnalla on kaksi leikkisää lemmikkieläintä, nimeltään Gypsy ja Monaco. Se, mikä tekee asiasta erikoisen, on lemmikkieläinten laji. Ne ovat amerikanilveksiä.

Pohjois-Amerikassa elinvoimaisena elävä amerikanilves tunnetaan myös nimellä punailves. Se kasvaa normaalisti kaksi kertaa tavallisen kotikissan kokoiseksi. Kissojen omistajat, Melissa ja Mick McAllister, ovat opettaneet ilvekset sisäsiisteiksi. Ne nimittäin tekevät tarpeensa suoraan vessanpönttöön. Ne myös nukkuvat pariskunnan kanssa samassa sängyssä.

Ilveskaksikko on tavallista kotikissaa rouheampaa seuraa, ja ne voivat aiheuttaa mustelmia ja naarmuja leikkiessään. McAllisterin pariskunta kuitenkin sanoo, etteivät eläimet ole satuttaneet niitä koskaan tarkoituksella. Ilveslemmikit vaativat runsaasti hoitoa ja etenkin liharuokaa, mutta pariskunta on sitoutunut hoitamaan niitä vuosikymmenien ajaksi.