Emily Ratajkowskin bikinit kutistuivat pesussa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallin uraa tekevä Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa vuoksi. Taannoin Emilyn matalat Paco Rabannen housut olivat paljastaa aivan liikaa intiimejä yksityiskohtia, mutta paikat pysyivät juuri ja juuri piilossa.

View this post on Instagram

Las Olas repost @inamorataswim ©khapgg/mega

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Nyt Emily nähdään keikistelemässä niin niukoissa mustissa bikineissä, että niiden voisi kuvitella kutistuneen pesussa. Edellisessä kuvassaan supermalli esitteli lähes paljasta takapuoltaan, mutta kuva hävisi yllättäen verkosta. Se oli mahdollisesti liian rohkea jopa Instagramille.

27-vuotias Emily Ratajkowski nähdään myös näyttelijänä Cruise-nimisessä elokuvassa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.