Koira nauttii trimmaajalla käymisestä – tanssii musiikin tahdissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet eläimet tuntevat musiikin rytmin ja nauttivat musiikin kuuntelemisesta. Basson värinä ja korkeiden naisäänien laulanta saa monet koirat sekä liikkumaan, ulvomaan että vinkumaan musiikin tahdissa. Eräs koira innostui tanssimaan jopa trimmaajalla ollessaan.

Hellyttävällä Seoulissa Etelä-Koreassa kuvatulla YouTube-videolla nähdään miten koira tanssii musiikin rytmissä. Moni koira on trimmaajalla ollessaan melko stressaantunut, mutta tällä pikkukoiralla näyttäisi kaikki olevan erinomaisen hyvin.

Koira näyttää ottavan turkkinsa käsittelyn hemmotteluhoitona, josta se nauttii täysin rinnoin. Samalla kun työntekijä viimeistelee saksilla turkin muotoa, koira heiluu musiikin tahdissa aivan kuin se tietäisi näyttävänsä todella suloiselta pikkukoiralta.