Valtavat hyllyt romahtivat kuin dominopalikat – hurja video varastolta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Onko huono viikko töissä? Todennäköisesti se ei ole yhtä paha kuin viraalina levinneellä videolla nähtävillä varastotyöntekijöillä. Videolla varastotyöntekijä on ajamassa trukilla valtavien hyllyjen välissä, kun hän hipaisee niistä toista.

Pahvilaatikoita täynnä oleva hylly romahtaa ja käynnistää tuhoisan ketjureaktion. Varaston työturvallisuudessa on ollut selkeästi parantamisen varaa. Hylly vaikuttaa nimittäin romahtavan melko helposti pienen tönäisyn seurauksena.

Valvontakameran video on peräisin heinäkuulta 2017, mutta se on vasta viime päivinä lähtenyt toden teolla leviämään sosiaalisessa mediassa. Daily Mailin mukaan tiedossa ei ole, missä onnettomuus tapahtui ja kuinka hyllyjen alle jääneille työntekijöille kävi.