Koiranpennut näkivät ensikerran ruohoa – hämmästys tallentui videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olipa kyse ihmisten tai eläinten jälkeläisistä, kokevat pienet elämän alut päivittäin uusia asioita. Nyt nettiin on julkaistu todellinen hyvän mielen video, jolla näytetään, kuinka pienet koiranpennut näkevät ensimmäisen kerran elämässään ruohoa.

Netissä on lukuisia videoita siitä, kuinka pienet eläimet reagoivat elämänsä ensimmäiseen talveen ja lumeen. Toisinaan pientä eläintä voi myös jännittää arkiset ja tavalliset asiat, kuten ruoho. Angel Arroyo on kuvannut ruohoon ensimmäisen kerran tutustuvia koiranpentuja, ja näky on hellyttävä.

Kahdeksan koiranpentua on pääsemässä ulkoilemaan vapaasti. Ne haistelevat maaperää kiinnostuneina ja pysyvät ryhmässä hakien turvaa toisistaan. Pienet pallerot ovat varovaisia, kunnes yksi joukosta näyttää rohkeasti mallia ja uskaltautuu kuljetuslaatikon ulkopuolelle.