Tuhtien tyttöjen tanssiryhmä – murtavat käsityksiä tanssijoiden koosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Pohjois-Karolinassa sijaitsevalla tanssistudiolla vallitsee hyvä henki. Ohjaajana häärää 4Thirty-Two -tanssiryhmän perustaja ja koreografi Charity Holloway. Hän todistaa, että koko ei määrittele sitä, voiko ihminen harrastaa tanssimista jopa ammatikseen.

– Minulle sanottiin, että olen liian lihava tanssijaksi, ennakkoluulot omalla toiminnallaan kumonnut Charity Holloway kertoo Barcroft TV:n videolla.

Charlotten kaupungissa tuhtien tyttöjen tanssikoulua pitävä Holloway haluaa, että hänen ryhmässään olevat naiset voivat olla ylpeitä kurveistaan. Tanssiryhmän naiset ovat itsevarmoja ja todistavat, että myös isokokoisilla ihmisillä on energiaa ja kykyä liikkua upeasti musiikin tahtiin. 4Thirty-Two esiintyy nykyisin ympäri maailmaa näyttämässä muillekin, kuinka paljon naista heidän ryhmässään aidoimmillaan on.