Mies testasi Kourtney Kardashianin detox-juomaa viikon – salainen ainesosa oli aktiivihiili

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja perheenäiti Kourtney Kardashian on tunnetusti koko Kardashianien suvun suurin terveysintoilija. Naisen iho suorastaan hehkuu, mikä saattaa johtua kaunottaren maidottomasta ja gluteenittomasta ruokavaliosta.

Kourtney Kardashianin ruokavalio kiinnostaa monia, koska se näyttää tepsivän ainakin 39-vuotiaaseen kaunottareen vallan mainiosti. Nyt Sam-niminen mies päätti kokeilla viikon ajan Kourtneyn hehkuttamaa puhdistavaa sitruunamehujuomaa, jonka ohjeen nainen jakoi omassa sovelluksessaan faneilleen.

Kourtney lisää sitruunamehuunsa aktiivihiiltä, joka värjää juoman mustaksi. Naisen mukaan aktiivihiili auttaa sitruunamehua puhdistamaan kehon epäpuhtauksilta ja alkoholilta sekä auttaa poistamaan turvotusta. Mies joi sitruunamehujuomaa viikon ajan, mutta ei kokenut sen vaikuttavan hänen oloonsa merkittävästi tai auttavan esimerkiksi krapulan kanssa.