Mitä joululahjaksi nuorelle aikuiselle? Asiantuntija kokosi parhaat vinkit

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kirja, kynttilä, saippua, sukat ja kalsarit. Jos haluaa antaa tylsän ja helpon lahjan, voi pakettikääreeseen panna jonkun edellämainituista. Toisaalta lahjaa voi miettiä astetta enemmän ja oikeasti antaa jotain, mikä on myös mieluinen.

Purewow on listannut Instagramissa trendaavista tuotteista listan, jonka perusteella on helpompi hankkia joululahjaa nuorelle aikuiselle. Listalle pääseevät laadukkaat matcha-tee -setit, joissa on teen lisäksi uuttamiseen käytettävä astia. Listalle pääsevät myös farkkutakki, merkkihuppari ja printtipaita.

Nuoret aikuiset ovat varmasti tyytyväisiä, jos lahjapaketista paljastuu laadukas partavaha tai suoristusrauta. Mikäli budjetti ei ole ongelma, voi lahjaksi antaa langattoman kaiuttimen. Nuorelle miehelle voi panna pakettiin nahkatennarit, kun taas neitokaset pitävät varmasti uudesta ja ehjästä Fjällrävenin repusta. Suolalamppu, tyylikäs vyölaukku ja kännykän vara-akku ovat myös suosittuja.