Sunrise Avenuelle stadionkonsertti Helsinkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keski-Euroopassa jo vuosikymmenen ajan huippusuosiota nauttinut suomalainen Sunrise Avenue tarjoaa harvinaista herkkua suomalaisille faneilleen. Yhtye nähdään ensi kesänä stadionkonsertissa Helsingin Telia 5G Areenalla lauantaina 15. kesäkuuta.

– Viime kesän loppuunmyyty stadionkeikka Seinäjoella oli yksi kesän ehdottomista kohokohdista ja pakkohan meidän on tuoda sama sirkus ensi kesänä Helsinkiin. Keikkailu Suomessa on nykyään niin siistiä, että voitaisiin periaatteessa soittaa täällä vaikka joka viikko, mutta on ihanaa, että saatiin nyt ainakin yksi kunnon keikka Suomeenkin ensi kesäksi, kertoo Sunrise Avenuen johtotähti Samu Haber.

Samu Haberin luotsaama Sunrise Avenue on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä yhtyeistä. Yhtyeen albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli 2,5 miljoonaa kappaletta. Erityisesti Keski-Euroopassa suuressa suosiossa oleva Sunrise Avenue tunnetaan parhaiten hiteistään Hollywood Hills, I Help You Hate Me, Heartbreak Century, Lifesaver, Forever Yours ja Fairytale Gone Bad.

Yhtyeen viime vuoden lokakuussa julkaistu albumi Heartbreak Century meni suoraan Saksan albumilistan ykköseksi ja on myynyt siellä lähes platinaa. Albumin julkaisun myötä kokoonpano lähti kattavalle Euroopan-kiertueelle, josta myös suomalainen yleisö sai nauttia loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla viime maaliskuussa.