Mies myi Mustanginsa maksaakseen vaimon lääkärilaskut – nyt lapset järjestivät upean yllätyksen

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä videolla nähdään koskettava tilanne, jossa lapset antavat isälleen jotain josta hän joutui aikaisemmin luopumaan. Tässä tapauksessa kyse oli Ford-merkkisestä autosta.

Wesley Ryan myi vuosimallia 1993 olevan Ford Mustangin vuosituhannen alussa. Miehen vaimo oli sairastunut syöpään, ja hän rahoitti sen hoidosta koituneet kustannukset kauppaamalla autonsa pois.

Nyt Wesleyn lapset Jake ja Jeni järjestivät isälleen upean yllätyksen. He olivat ostaneet miehen aikoinaan menettämän Mustangin, ja antoivat sen hänelle lahjaksi.

ABC-uutissivuston mukaan Jake Ryan oli nähnyt samaisen Mustangin myynnissä jo kaksi vuotta sitten, mutta ei päässyt tuolloin myyjän kanssa yksimielisyyteen hinnasta. Auton ilmestyttyä myyntiin uudelleen pari viikkoa sitten hän päätti heti tarttua tilaisuuteen siskonsa ja tämän poikaystävän kanssa.

Texas sibling buy back dad's Mustang

INCREDIBLE SURPRISE: Grab a tissue for this one. This Texas dad sold his prized Mustang years ago to help pay for his wife's medical bills when she was diagnosed with cancer. Seventeen years later, his children bought the car back, then surprised him in this emotional reveal. 💕MORE: http://bit.ly/2Qx7WbH

Publiée par FOX 26 Houston sur Dimanche 16 septembre 2018

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.