Tältä Black Friday -hysteria näytti USA:ssa – kaupassa täysi kaaos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina ympäri maailmaa vietettiin Black Friday -ostospäivää, joka on viime vuosina rantautunut odottamattoman voimakkaasti myös Suomeen. Kaupan kannalta päivä oli meilläkin menestys, sillä monin paikoin tehtiin jopa myyntiennätyksiä.

Suomessa tullaan tuskin koskaan todistamaan samanlaista hurmiota ja suoranaista kaaosta kuin Yhdysvalloissa nähdään. Oheisella videolla nähdään miten sadat ihmiset ovat rynnineet kauppaan, jossa he yrittävät saada haalittua mahdollisimman paljon alennustuotteita.

Ajoittain alennushysteria menee jo siihen pisteeseen, että asiakkaat ajautuvat käsirysyyn keskenään. Toivottavasti Suomessa ei koskaan mennä niin pitkälle kuin Yhdysvalloissa. Oheinen video on kuvattu Yhdysvalloissa Walmart-ketjun myymälässä.