Tutkimus: Uskottomuus lisääntyy koulujen alkamisen myötä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Pettäjäsivusto Illicit Encounters kertoo, että palvelun käyttäjämäärät lisääntyvät aina koulujen alkamisen ajankohtana. Viime vuonna yhtiö uutisoi käyttäjien aktivoituneen peräti 10 prosenttia enemmän päivinä, jolloin lapset palaavat takaisin opinahjoihinsa.

Vanhemmat haluavat rentoutua kiireisen ja perhetäyteisen kesän jälkeen. Tällöin aikuiset ajautuvat herkemmin myös salaseuran pariin. Esimerkiksi briteissä avioliiton ulkopuolista seuraa tarjoava Illicit Encounters on kertonut Femail First -sivustolle, että heidän kävijämääränsä nousivat 10 prosenttia syyskuun ensimmäisinä päivinä, jolloin maassa palataan kouluun kesälomien jälkeen.

Tämä tarkoittaa 2.500 uutta käyttäjää sivustolle. Etenkin naisten kävijämäärä kasvaa. Ihmiset eivät halua erota tai sitoutua salasuhteisiin kesäaikana, joka mielletään lähinnä perheen kanssa vietettäväksi aikakaudeksi. Sen sijaan syksy on otollista aikaa lisäjännityksen saamiselle.