Yllätä kumppanisi pikkujutuilla – lisää onnea arkeen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Onnellisuus on yleensä pieniä ja arkisia asioita, kuten vaikkapa saunan jälkeen puhtaisiin lakanoihin kääriytyminen tai herkullinen kahvituokio rankan työpäivän jälkeen. Omaa kumppania voi ilahduttaa helposti muutaman pikkuyllätyksen turvin.

Arkiset onnenasiat tuovat usein enemmän iloa elämään kuin kerran vuodessa järjestetty megaluokan yllätys. Omaa kumppania voi ilahduttaa pikkujutuilla, kuten ostamalla hänelle lempiruokaa, jota hänen on tehnyt mieli jo pidemmän aikaa. Kumppanille voi lähettää myös lahjakortin virtuaalisesti esimerkiksi sähköpostiin päivää mukavoittamaan, Elite Daily vinkkaa.

Olipa kyseessä sitten donitsikahvilan, koruliikkeen tai vaatekaupan lahjakortti, saattaa pienikin lahjasumma jo piristää melkoisesti kaamoksen keskellä. Jos puoliso on väsynyt ja kuormittunut, voi hänen taakkaansa helpottaa tekemällä enemmän kotitöitä tai ulkoistamalla osan niistä ammattilaisille. Usein jo rentouttava koti-ilta treffien ja elokuvamaratonien muodossa riittää tuomaan tarvittavan hengähdystauon arkeen. Panosta tarjoiluihin.

Seksielämää voi piristää uudenlaisten välineiden avulla tai tekemällä kumppanille yllätyksen esimerkiksi seksikkäillä alusvaatteilla. Toisinaan oma rakas kaipaa ainoastaan seuraa omiin mielenkiinnonkohteisiin. Osallistu hänen harrastuksiinsa tai katso hänen lempiohjelmaansa televisiosta yhdessä. Parisuhteessa on tehtävä kompromisseja etenkin, jos niiden avulla voi saada onnellisuutta lisää. Yllätykset ovat puolestaan kaikkien mieleen.