Kourtney Kardashian peppu paljaana somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien julkkisperheen vanhin sisko, 39-vuotias muotisuunnittelija Kourtney Kardashian, tapaili taannoin 20-vuotiasta Luka Sabbatia. Suhde nuoreen mieheen kuitenkin päättyi nopeasti, sillä hän oli suhteessa Kardashianin mukaan vain hauskanpitoa varten.

View this post on Instagram

@gqmexico

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Kolmen lapsen yksinhuoltajaäiti on nyt julkaissut itsestään sosiaalisessa mediassa poikkeuksellisen näyttävän kuvan, jossa hän poseeraa alavartalo paljaana. Mustan bodyn alaosa on nimittäin riisuttu ennen kauniin taidekuvan ikuistamista.

Äskettäin Kourtney kertoi aikovansa keskittyä miesten sijaan lastensa hyvinvointiin sekä uransa kehittämiseen. Ilmeisesti tämä kuva liittyy siis uran kehittämiseen. Kourtneyn ja Scott Disickin lapset ovat kahdeksanvuotias Mason, viisivuotias Penelope ja kolmevuotias Reign.