Teinivaimo Courtney Stoddenilta uutta musiikkia – jatkaa uraa omalla nimellään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hetken aikaa punahiuksisena ja Ember-taiteilijanimellä viihtynyt teinivaimo Courtney Stodden on julkaisemassa uutta musiikkia. Hänen debyyttialbuminsa ilmestyi viime kesänä, mutta nyt on jo tulossa uutta singleä.

Courtney Stodden julkaisee pian uuden kappaleen nimeltään Daddy Issues. Biisin nimi tarkoittaa isäongelmia, sillä hänen on ajateltu hakeneen aikoinaan isän korviketta elämäänsä naidessaan 34 vuotta vanhemman näyttelijän, Dough Hutchinsonin. Hän oli 16-vuotias mennessään miehen kanssa naimisiin erikoisluvalla.

Courtney Stodden on näyttänyt viime aikoina närhen munat kiusaajilleen. Nainen on viitannut kintaalla arvostelijoille ja hän kehuu olevansa sinut itsensä kanssa. Nainen erosi alkuvuodesta avioliitostaan ja elää nykyisin musiikkia tehden.