Lemmikit näkivät itsensä peilistä – hauska ääniraita kruunaa hämmennyksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lemmikit hämmentyvät peilikuvastaan. Kissat yrittävät hyökätä peilikuvansa kimppuun ja eräs pikkukili raivostui omalle kuvalleen niin paljon, että yritti pukata sitä ottamalla aina vauhtia ja puskemalla päätään suoraan peiliin.

Moni lemmikin omistaja on jakanut sosiaalisessa mediassa kuvaamansa tilanteet, joissa lemmikit näkevät itsensä ensimmäistä kertaa peilistä. Nyt Pets Add Life -YouTube-kanava on lisännyt videoihin hauskat ääniraidat, joissa lemmikit osaavat myös puhua.

Hauskalla koostevideolla nähdään miten muun muassa eri rotuiset koirat ja muut lemmikit reagoivat nähdessään oman kuvansa peilin kautta. Videoon lisätyn ääniraidan avulla katsoja pääsee myös kuvittelemaan miten hauskat kommentit eläimellä olisi peilikuvalleen saattanut olla.