Brewdog-panimolta koirille oma käsityöläisolut

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet lemmikinomistajat ovat epäilemättä huomanneet oluen kiehtovan koiria. Mutta vaikka musti kuinka himoitsisi olutta, ei alkoholijuomia ole suositeltavaa tarjota lemmikeille. Brittipanimo Brewdog on nykyään nimensä mukainen, sillä yhtiö on lanseerannut ikioman oluen myös koiria varten.

Karvakavereille soveltuva juoma on nimeltään Subwoofer IPA. Oluen valmistuksessa on käytetty samaa pohjavierrettä kuin Brewdogin ihmisille suunnatuissa oluessa. Hiilihapoton juoma ei kuitenkaan sisällä alkoholia tai humalaa. Olueen on lisätty koirille hyödyllisiä vitamiinejä ja probiootteja.

Subwoofer IPAa myydään Iso-Britanniassa hintaan 2.80 euroa per pullo. Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko koirien olutta tulossa myyntiin myös Suomessa.