Haluaa mies avoliittoon? Nämä merkit paljastavat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhteen muuttaminen on parisuhteessa askel, joka otetaan yleensä suhteessa ennen kihlautumista ja naimisiin menoa. Osa rakastuneista pareista muuttaa saman katon alle jo kuukausien päästä suhteen alkamisesta kun taas osa haluaa pitää omasta itsenäisyydestä asumisen suhteen hieman kauemman kiinni.

Yhteenmuutto voi olla sellainen puheenaihe, jonka aloittamista moni jännittää. Nyt Cosmopolitan-sivusto listasi vihjeet, joiden avulla naiset voivat tietää, että miehet haluavat muuttaa heidän kanssaan samaan osoitteeseen.

1. Hän kehuu sitä miten paljon mukavampi sinun sänkysi on hänen sänkyynsä verrattuna.

2. Hän kertoo olevansa kyllästynyt kämppiksiinsä.

3. Hän viettää kaiken aikansa luonasi.

4. Hän jättää tavaroitaan luoksesi.

5. Hän kehuu jatkuvasti asuntosi sijaintia.

6. Hän pitää asunnossasi järjestystä yllä ja pitää omat tavaransa siistinä todistaakseen, että on hyvä asuinkumppani.