Meghan Trainor käy 130 asteen pakkasessa – ei osaa stailata hiuksiaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä Meghan Trainor tunnetaan muun muassa hänen All About That Bass ja Me Too -hiteistään. Nyt 24-vuotias hittinikkari pääsi näyttämään miten hän viettää tavanomaisen vapaapäivänsä.

Meghan Trainor tapaa As/Is-kanavan toimittajan Shila Farahanin ensin kylmäterapiassa, jossa laulaja käy säännöllisesti kaksi kertaa viikossa. Cryoterapiassa, eli kylmäterapiassa, hoidettavat astelevat kylmähuoneeseen seisomaan muutamaksi minuutiksi noin -130 asteeseen.

Meghan Trainor käy lähes päivittäin kampaamossa koska ei itse osaa stailata omia hiuksiaan niin kauniisti kuin alan ammattilaiset. Trainor paljasti, että hän käyttää myös paljon peruukkeja ja hiuslisäkkeitä, koska hänellä itsellään on niin ohuet hiukset.