Pizzamaestron tanssista viraalihitti – miten tämä on mahdollista?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pizzerioita on nykyään jokaisessa Suomen kunnassa ja pienimmässäkin kylässä. Onnistunut pitsataikina paistuu tulikuumassa uunissa rapeaksi ja herkulliseksi. Jokaisella pizzerialla on oma salainen reseptinsä pitsapohjan taikinaan.

Nyt netissä leviää viraalina video, jolla nähdään yhden leipurin uskomaton pizzapohjatanssi. Mies heittelee taikinalevyä taidokkaasti ilmaan ja pyörittää sitä huimalla vauhdilla kädessään. Kyseessä lienee hänen bravuurinsa, sillä ravintolan asiakkaat taputtavat innostuneena musiikin tahdissa jo ennen miehen ohjelmanumeron alkamista.

Ihmiset kuvaavat kännyköillään tanssimestarin suoritusta. Emme tiedä, tarjoillaanko esityksen aikana mahtavan suureksi venynyt pohja vielä jollekin asiakkaalle täytteiden kera. Se on ainakin saanut tarpeeksi liikettä ja sitkoa, joten purukoostumuksen luulisi olevan kaikkea muuta kuin höttöinen.