50 Centin raju avautuminen – ei välittäisi vaikka poikansa jäisi bussin alle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri 50 Centin ja hänen poikansa Marquise Jacksonin välejä ei voi kuvailla erityisen lämpimiksi. Nyt tähti on jopa vihjannut, ettei oman lapsen kuolema surettaisi häntä. Marquise Jackson poseerasi Instagramissa jaetussa kuvassa Supere McGriffin pojan kanssa.

McGriffin oli huumejengi Supreme Teamin perustaja ja 50 Centin kilpailija. 50 Cent, oikealta nimeltään Curtis James Jackson III, vastasi kuvaan kovin sanankääntein. Räppärin mukaan hänen päivänsä ei huononisi vaikka bussi ajaisi kumman tahansa otoksessa näkyvistä nuorukaisista päältä.

Tähti on sittemmin selitellyt lausuntoaan TMZ-sivustolle. 50 Centin mukaan hän ei toimi kenellekään mitään pahaa, mutta kertoo Marquisen häneen kohdistuvan negatiivisuuden ilmenevän siinä minkälaisia ihmisiä tämä ihailee.